Bites and More
  PROEF - BELEEF - GENIET

-Borrelbuffet-

Heb je een groot gezelschap en wil je echt uitpakken, dan is een borrelbuffet uitermate geschikt. 

BORRELBUFFET 

Wat kun je verwachten van een Bites and More Borrelbuffet? Een borrelbuffet is een XXXXL borrelplank.

Geen standaard menu. Ieder borrelbuffet is anders. Geheel afgestemd op jouw wensen en gelegenheid. Het menu bestaat uit heel veel heerlijke homemade borrelhapjes, aangevuld met verse kwaliteitsproducten. Bites and More houd uiteraard rekening met jouw voorkeuren en indien nodig allergenen en dieetwensen.

Heeft jouw gelegenheid een speciaal thema zoals een verjaardag, babyborrel, huwelijk of jubileum? Bites and More past hier het borrelbuffet op aan. Ongeacht het tijdstip, een borrelbuffet kan altijd. Als brunch, lunch of borrel. De hoeveelheid en diversiteit aan hapjes bepalen of het borrelbuffet dient als maaltijd of uitgebreide borrel. 

MENU

SPECIFICATIES 

Een ruime keuze aan 'koude' hapjes, waarvan voornamelijk homemade borrelhapjes. De hapjes zijn geschikt om enkele uren te laten staan m.u.v. hoge omgevingstemperatuur. 

Prijs per persoon vanaf €15,-, met een minimum bedrag van €300,- t.b.v. de service op locatie en bruikleen van materialen, zoals borrelplanken, schalen, bestek en decoratie.

Op de dag van de gelegenheid komt Bites and More circa 1 uur van te voren het borrelbuffet opbouwen en serveren, bij voorkeur voordat de gasten komen.       

Minimaal 14 personen.

Mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag in Son en Breugel en omgeving.